Adres:

Adres voor komende meeting is Chez Lou Lou, Stadhuisplein 19, 2711 EC Zoetermeer, maar hou onze eigen webpagina in de gaten, want we wisselen nog wel eens van locatie. www.oczoetermeer.nl.

Bij Open Coffee Zoetemeer draait het allemaal om het ontmoeten van andere ondernemers, ongeacht uit welke branche ze komen. Of je nu alleen werkt of niet, hier kun je collega-ondernemers ontmoeten om te brainstormen, idee├źn uit te wisselen en tips te geven en te ontvangen.

Tijdens onze bijeenkomsten hebben we ook presentaties van proffessionals. De ene maand hebben we een presentatie en de maand erna gaan we "speeddaten", zodat je jezelf goed kunt presenteren. Op die manier leren andere ondernemers meer over jouw bedrijf, producten en diensten, zodat ze het weer aan anderen kunnen doorvertellen. Hoe vaker je komt, hoe meer ondernemers je leert kennen die jouw ambassadeur kunnen worden.

Onze missie is simpel: we willen ondernemers de kans geven om elkaar maandelijks op een informele manier te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie. Tijdens deze ontmoetingen is er genoeg ruimte om met elkaar te praten, elkaar te inspireren en tips te delen. Want alleen kom je snel vooruit, maar samen kom je verder.

Achter de schermen staan Ed Swanborn van Formzet en Jerry Sarijoen van IkBanner.nuElke 3e woensdag van de maand
09.00 uur - 11.00 uur (inloop van 8.30 uur)
Open Coffee is actief sinds: 20 mrt 2024