Adres:

Van Der Valk Veenendaal
Bastion 73
3905 NJ Veenendaal24 mei 2022
10:00 uur tot 11:30 uur

 

OPEN COFFEE 0318  Veenendaal

Ontmoet ondernemers op een ontspannen manier door even ontspannen een bakkie te doen.
Corona voorbij? Fijn weer mensen zien en ontmoeten!

Het kan lastig zijn voor ondernemers om nieuwe relaties te vinden. Bij Open Coffee Veenendaal is het laagdrempelige netwerken voor ondernemers en ZZP-ers. Een uitgelezen kans om op informele wijze kennis te maken met andere ondernemers uit de regio Veenendaal en omstreken. Een goed gesprek met een goede kop koffie, waarbij nieuwe contacten maken en vinden, informatie en tips uitgewisseld en meer regelmatig nuttige werkrelaties ontstaan.

Wordt lid van deze groep op linked in (zie boven de link) om op de hoogte te blijven van de volgende bijeenkomst en nieuwtjes.

Het gebied 0318 heeft zijn eigen Open Coffee netwerk met als doel netwerken met ondernemers uit de eigen regio. Maar ondernemen valt natuurlijk ook buiten het 0318 gebied.

 

Regels
De kosten voor de drankjes zijn voor jezelf. Maar het is natuurlijk leuk om je gesprekspartner een bakkie aan te bieden. Wil je de betreffende bijeenkomst sponsoren? Laat het ons weten, dan vermelden we je bedrijfsnaam bij de betreffende meeting.

Het is toegestaan om reclame-uitingen te verspreiden of te promoten, mits de locatiehouder hier problemen mee heeft. Je ruimt ook het overschot weer op om netjes achter te laten.

Voor informatie:
Open Coffee 0318 | Groepen | LinkedIn

Gestart door Dick van der Maas en Peter Heusinkveld en actief geweest van april 2010 tot april 2017 en daarna een tijd inactief geweest.

Het stokje is weer opgepakt door door Dennis Super sinds mei 2022.

 

Open Coffee is actief sinds: 01 apr 2010